Buy "NEW TERRAIN"!

Buy "NEW TERRAIN"!
Buy now!

Click the picture and order Idiomatic T-Shirt!

tiistai 8. toukokuuta 2012

Long time no BBC!

Hei!

Tänään saatiin ensimmäinen versio musiikkivideosta ja näytti hyvälle.
Muutamia juttuja tosin pitää vielä muokata, että toimii paremmin.
Muutoksia tuli kuitenkin sen verran, että laitettiin valmistumis deadlineksi torstai, ettei leikkaaja saa burnouttia.

Meillä on pientä treenitaukoo taas väkisin porukkana, kun meidän basistin käsi leikattiin maanantaina...ei siis irti, vaan jonkinlainen korjaus leikkaus, kun siinä on ollu julmettua kipua.
Pari viikkoa varmaan, että voi taas viimeistään soitella kunnolla. Mutta eipä me silti aivan laakereilla lepäillä, vaan mennään tänään Juuson ja Samin kanssa treenikselle hiomaan biisiraakileita.

Pientä takapakkia on tullut myös levyn miksauksessa, koska tekniikka vittuilee, niinkuin yleensäkin. Kovalevy, jossa oli ollut uusimpia miksauksia biiseistä ja muutamia irtosoundeja, teki tenät ja hajosi. No onneksi ei biisit menny siinä kokonaan, sillä olen kuullut sellaistakin tapahtuneen, että koko albumi on pyyhkiytynyt kovalevyn hajoamisen myötä.

Miksaukset siis hieman viivästyy, mutta se ei onneksi vaikuta levyn valmistumisen aikatauluun kokonaisuudessaan, sillä julkaisuun on vielä aikaaaaaa....


Viimeisenä vielä mainitsen viimeviikkoisen Doriksen keikan, jossa oli todella mukava veivata pitkästä aikaa. Soundithan siellä ei ole parhaimmat, mutta tunnelma siellä on yleensä kohdillaan.

Mutta pistetään musiikkivideoo tänne loppuviikosta! Seomoro!-Sasja / Idiomatic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä hommaa?